Hajkritika / Tudják, mire vágyom – Árpa Attila

A Margit híd lábánál villamosra várva a kirakatban megpillantottam Árpa Attilát profilból, új, a Rossmann friss imázs-kampányához készített hajviseletében. A nagyon trendi, úgynevezett barber-technikával készített fazon a mára már klasszikus rockabilly-frizura feszesebb, kapcsolat nélküli áthallása.

0a
Állítólag idén a csapott fej a divat. E tekintetben az új haj tökéletesen sikerült, mert meg sem kísérli korrigálni a jóképű férfi fejgörbületét. A homlokból kivett és megemelt haj, az egyenletesen hátrafelé simuló bombázs pedig ráébreszti a szemlélőt arra, hogy Árpa Attila orra „hisz findzsájába ér”. Szemből határozottan jobb a helyzet, bár nekem hiányzik valami mozgalmasság, legalább a fejtetőn.

0

Korábbi hajviseleteiben éppen az a kis rendezetlenség, játékosság volt a szexi.

2 3

5
Most szuperizmos és jólfésült macho ücsörög, hörpinti a kávéját és közben jókat derül azon, milyen nehezen kiismerhetőek is vagyunk mi nők. https://www.youtube.com/watch?v=BHFiz5OvZUA

Aranyos, ahogy jön ki a szatyorral, benne gondolom arclemosó tej, szájvíz és bioköles, majd találkozik a parkolóban feleségével, aki időközben megérkezett és a csomagtartóba pakolta már a krumplit, a vécépapírt és az ásványvizeket.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s