Hajkritika EFG-módra / Antonio Banderas

Nem akarom már az elején felpuhítani elemzésünk rendszerét, de itt is igaz: minden szabály attól szép, hogy vannak kivételek.
0
Antonio Banderast 4 évig szoptathatta a mamája és aztán se nélkülözte a női szíveket soha. Hiába széles és szögleletes a homloka, gömbölyű és előre ívelő az álla, kerek az orra, áll el kissé a füle, s még a termete sem daliás, ez a férfi tarka spanyol szoknyák mögül lépett a világ színpadára. Tekintete azonnal beszippantja az embert, ahogy pedig erőt sugárzó, fénylő latin hajába beletúr, flamenco dallamok szöknek elő a semmiből. Míg David Beckhamnek az elmúlt húsz évben legalább harminc ikonikus frizurája volt már, addig  Antonio három alaptípust váltogat:

a hosszút, amit hord kiengedve és összefogva:

1 1b

a klasszikusat:

2

és az ollóval vágott ultrarövidet:

3

El tudom képzelni, hogy elküldi a stylistokat a fenébe, amikor azzal próbálkoznak, hogy itt egy kicsit húzzuk be, ott egy kicsit rendezzük amarra. Nem. Ez az ő homloka, amellyel büszkén lép a kamerák elé, akárcsak a bika a küzdőtérre.

Az én színrevitelének sikerében a külső adottságaink mellett legalább olyan fontos az önbizalom és a személyiség harmóniája, amelyet a szerencsések von Haus aus hoznak magukkal, mások kemény munka árán szereznek meg, egyeseknek pedig igazából sosem jut belőle elég. Ahogy egy vendég a fodrászszékbe ül és a tükörbe néz, kiolvasható, mennyit fog majd kisugárzásával hozzátenni a frizurához.

Hősünkhöz visszatérve, aki annak idején lemaradt Banderas egyik legférfiasabb verbális megnyilvánulásáról, nézze meg itt és most, miként hangzik a szájából József Attila: Tiszta szívvel című verse spanyolul! http://www.youtube.com/watch?v=0q4eKe0dsaw

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s