Long bob ballagásra

Egy kisvárosban, amilyen a miénk, a ballagás nagy esemény, ahová rokonok, barátok és ismerősök közelről-távolról összesereglenek, hogy kollektíven könnyezve mélázzanak az idő múlásán. A keresztelő után ez az első főszerep, amelyre illik hosszan és lázasan készülni. A ballagási hajviselet a siker egyik kulcstényezője, mely tekintetében nagy felelősség hárul a fodrászra: miként tud segíteni abban, hogy a tinédzser hiteles és biztos vizuális támaszt kapjon a fontos szerepléshez, finoman megvillantva a jövőben rejlő vonzerő-potenciált. Másfelől a ballagás kiváló alkalom a közízlésformálásra is.

Heni fodrász tanulmányaim legkitartóbb hajmodellje volt, megszállottja az orosz nyelvnek, gimnáziumban fogja folytatni a tanulást. Egészséges, dús hajával mindig öröm dolgozni. Amúgy visszahúzódó lány, akinek fogalma sincs róla, mennyire szép.

A számára választott, előre enyhén hosszabbodó hosszú bob frizurával a haj textúrájának szépségét kívántam kiemelni. A haj természetes esésével veszi körül a bájos arcot, lágyít a szemüveg éles vonalain, de szerephez juttatja az ünnepi blúz V-dekoltázsát is. Az igazi rafinéria abban áll, hogy Heni haját lapmelír-technikával néhány passzé erejéig eredeti színmélységében, de vörös árnyalattal megfestettem. Ez meleg tónust a frizurának és lehetőséget teremt a fény játékának, kül-és beltéren egyaránt.

ImageImageImageImageImageImageImage

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s