Out of bed look és bárányhimlő

Van a hajápolási ún. finistermékek között egy irányzat, amely nem erősség, fényesség vagy vizes hatás alapján határozza meg magát, hanem azt ígéri, hogy használatával kreatív káoszt hozhatunk létre frizuránkon, azaz elérhetjük a legtökéletesebb ágyból kikelt állapotot.

Minna lányom, aki májusban lesz 3 éves, bárányhimlős. Mióta a pöttyök megjelentek, egyik fő feladatom, hogy a vakarózásról lebeszéljem. (A jelen orvosi vélemény szerint rázókeverékkel tilos elfedni a kiütéseket, úgyhogy marad a zuhanyzás, fújás, átöltözés, legyezgetés és az figyelemelterelés egyéb eszközei a szórakoztatóipar teljes eszköztárából.) Tegnap éjjel sehogy se ment az alvás. Csukott szemmel, ám juhászkutya éberségével feküdtem mellette és a paplan alatti legkisebb motozásra lecsaptam. Mindketten kimerültünk, két óra körül járhatott, mikor alkut ajánlottam: ha nem vakarja, megnézhet egy Bogyó és Babócát. Három lett belőle, majd lámpaoltáskor közölte, ő még nem is vacsorázott. Kiflit kért, utánam kiáltva, hogy sajttal. Uborkát is szeleteltem mellé, mert a kislányom szereti, ha a szendvicse ropog. Eszembe jutott nővérem becses mondása, mi szerint vannak helyzetek, amikor csak a szénhidrát segít, és magamnak is megvajaztam egy kiflit. Miközben megháromóraiztunk, Minna elmondta, hogy szeretne magának egy kis táblagépet, kéket, amin lehet nézni Vakondos filmeket, lehet vele fényképeket készíteni és azokat lapozgatva nézegetni, de lehet rajta zenét is hallgatni. Mikor rájött, hogy ez ügyben képtelen vagyok azonnal intézkedni, a telefonommal vigasztalódott. Így készült felvétel az én out of bed look -omról! (A képet személyiségi jogaim védelmében kissé átszerkesztve teszem közzé.)

A jó hangulatú éjszaka emlékére én is lefotóztam Minnuskát, aki most mélyen alszik, hála a Jóistennek!ImageImageImageImageImageImageImage

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s