Made by me!

Ismerőseim közül többen felvetették, hogy bár örömmel és érdeklődéssel olvassák hajas sztorijaimat, de most már arra is kíváncsiak, mire vagyok képes magam, ha olló kerül a kezembe. Mivel a napokban túlléptem az ötvenedik hajvágáson, a jubileumot azzal ünnepelem meg, hogy félénken és büszkén megosztom kedves olvasóimmal az első félszáz általam készített frizura legjobbjait.

Valamennyi általam készített hajat lefotózok a telefonommal. (Időközben jobb készülékre váltottam, ez majd a képek minőségén is meglátszik.) Modelljeimnek ezúton is szeretném megköszönni, hogy hozzájárultak fotóik közzétételéhez. Elöljáróban még annyit, hogy főként azokból a munkákból válogattam, amelyek a kihívás és a siker tekintetében egyaránt különlegesek nekem. Külön köszönet illeti mesteremet, Ádámot, akinek bátorító és türelmes útmutatása, folyamatos kontrollja és esetleges javításai nélkül nem tudtam volna elkészíteni a szóban forgó hajakat.

A fazonok ismertetését ezúttal mellőzöm, mert lesznek külön posztok az egyes hajvágási technikákról éppúgy, mint a jelentősebb frizuratípusokról. Beszéljenek hát a képek!

 

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

2 responses to “Made by me!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s